Förra veckan blev det läckage i badrummet

christofermalmstrom-se

Ja, det var ju inte länge sedan som jag gjorde en totalrenovering i badrummet. Nu är det heller inte så att jag gjorde allt detta arbete själv heller, för det får jag inte göra om min hemförsäkring ska täcka eventuella skador. Dock vara det så att jag efter att badrummet var våtrum säkrat kopplade in alla mina möbler, toalettstolen, duschhörnan sam tvättstället. Detta får jag ju enligt lagen göra med så kallad nödvändig kännedom. Inte heller är det så att jag hade gjort något fel inom något av alla dessa områden. Vad jag har kommit underfund med är att jag faktiskt gjorde ett antal dålig val. Här handlar det då om att jag såg till priset istället för kvaliteten.

Detta har jag nu blivit straffad för. I förra veckan så blev det läckage i badrummet. Här handlar det inte om att någon packning eller rör var trasigt, utan det var helt enkelt toalettstolen. Här hade den helt plötsligt spruckit i keramiken. Som tur var så kom inte något annat i badrummet till skada, då allting som inte tål vatten är fast monterat på väggarna. Naturligtvis finns det även ett avlopp i hörnet där vattnet sakta med säkert kunde rinna undan. Detta var naturligtvis tvunget att fixas snabbt, vilket jag inte alls hade tid med. Här blev det inte snyggt, men det blev en lösning med Plastic Padding för tillfället. Igår blev dock allt som det skulle igen. Då jag var fick hem min nya toalettstol samt andra saker som jag förstått att jag inte alls kan lita på.

Toaletten är hel och fin igen

Ja, egentligen är det ju hela badrummet som är helt och fint igen, men toaletten var ju den enhet som var boven i dramat. Här blev det denna gång att tänka till och satsa på kvalitet. Det blev då Ido som fick förgylla mitt badrum. Faktiskt var det också så när jag kikade på nätet att detta var det jag hade störst förtroende till där jag samtidigt kunde acceptera priset. Det första jag beställde var naturligtvis en toalettstol samt ett handfat i samma serie. Nu är det ju så att jag vill ha det snyggt och elegant omkring mig också och i och med det så passade inte längre de möbler jag hade i badrummet.

Helt enkelt blev det så att jag bestämde mig för att kasta ut all inredning i mitt annars så nya och, vad jag trodde, fina badrum. Detta ledde då till att jag köpte en helt ny badrumsinredning. Också denna från Ido så att allt föll samman på ett naturligt och vackert sätt. Tyvärr gjorde det ett stort hål i plånboken och nu oroar jag mig ju för min lilla toalett som också har detta, tydligen inte så bra, märke. Antagligen kommer jag vänta en månad och sedan se till att byta ut allt i det lilla rummet också. Det blir dock en annan historia, som du kan läsa om senare. Ha det gott och kom ihåg att kvalitet är det bästa.