Det bästa projektet i världen, typ

Idag fick jag det mest intressanta jobbförslaget. Vanligtvis brukar jag inte jobba privat för människor, om det inte handlar om nära vänner eller familjemedlemmar. Däremot hade en vän till mig tipsat sin sambo om att “inredning och projekt, det är Christofers grej” och visst är det så, till viss del.

Nu har jag alltså blivit tillfrågat att snickra ihop en hundkoja. Kul och enkelt, kan man kanske tycka, men utifrån denna trevliga sambos önskemål, känns det mer som jag bygger en minilägenhet. Till att börja med måste jag få förklara att detta inte är en vanlig hundkoja som ska stå ute i en trädgård, nej nej. Denna “hundkoja” ska pryda deras vardagsrum och därför också passa in med den inredning och stil som redan finns.

Jag bad min vän, eller mer bekant, att skicka över bilder på hemmet, eftersom jag aldrig varit där tidigare och efter bilderna känner jag en betydligt större lättnad. Allt. går. i. vitt.

Vitt, vitt, vitt. Så jag kan åtminstone vara säker på att träffa rätt färgtema. Nu är bara frågan om hur en inomhuskoja för hundar ser ut. Kanske något sånt här? hundkoja inomhus