Barnrum med sporttema

Det är inte bara större projekt som jag gillar att sätta klorna i, utan även mindre saker som att måla om eller inreda. Detta kanske inte är den vanligaste hobby som en kille från Stockholm har, men genom att växa upp med en mamma och 2 systrar som älskar att pyssla, har intresset sakta men säkert vuxit fram.

Något som är extra kul är barnrum, eftersom möjligheterna är oändliga. Det var inte allt för länge sen jag hjälpte till att inreda min systersons rum i basket-tema. Grymt! Jag är väl medveten om att barns intresse ändras väldigt snabbt och att han troligtvis inte kommer vilja ha alla basketbollar på väggen när han blir äldre, men förhoppningsvis kommer rummet att passa några år till.

Fördelen med barnrum är att man kan låta fantasin flöda. Jag använde mig av vägg-tekniken, som jag kallar det, vilket går ut på att använda utrymmet på väggarna, istället för på golvet. På detta sätt fick jag fortfarande med allting som jag ville ha i rummet, samtidigt som jag lyckades behålla ytan. Barnrum är sällan speciellt stora och därför är det extra viktigt att använda allt utrymme man har tillgång till. Jag fick mycket information och idéer från http://skonahem.com/sovrum/13-fina-och-smarta-barnrum-att-inspireras-av/ och du gör helt rätt i att spana in sidan.